KONYA / BOZKIR - Kildere Ortaokulu

Kildere Ortaokulu

Kildere Mah. Kildere Cad. No 28
Vizyon
Öğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlakî kazanımların mimarı olduğunu bilen bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.
Misyon
Millî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de gözönüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.
Başarılar
2021-2022 eğitim -öğretim yılı sonunda LGS yerleştirme sonucuna göre 2 öğrencimiz sınavla alan okula yerleşmiştir.
Öğretim Şekli :normal öğretim
Kaloriferli(yeni bina)-sobalı(eski bina)
İl merkezine 80 km,ilçe merkezine 35 km
2022 2023 yılında Teknofest´e 5 ayrı proje ile katılım sağlanmıştır.